Een mooie uitstraling met een sportief randje gecombineerd met de juiste uitvoering maken dit een auto waar je graag in wil rijden! Het ruime interieur maakt deze compacte auto erg functioneel, de afwerking is van het bekende Volkswagen niveau en ziet er keurig uit. De aanwezige opties garanderen gebruiksgemak en veiligheid.

De rijeigenschappen zijn erg volwassen en veelal een reden dat mensen een nieuwe Volkswagen aanschaffen. Mede door het nette onderhoud heeft deze Polo al zijn eigenschappen behouden en kan de nieuwe eigenaar nog jaren genieten in alle comfort. De 1.4 motor kenmerkt zich door meer dan voldoende trekkracht te leveren in combinatie met een laag verbruik, de best passende motorisering naar onze mening. Overigens is deze motor uitgerust met een distributieriem en kent geen risico met betrekking tot de kettingmotoren. De riem is vorig jaar nog vervangen en kan nog jaren mee!

Graag verwelkomen we u op afspraak in onze showroom, neem gerust contact op mochten er vragen zijn!

BMW 328 Grand Turismo High Executive aut. 2015 M uitgevoerd

Sportiviteit combineren met praktisch nut kan met deze prachtige Grand Turismo!

Waar de 3-serie van BMW al tientallen jaren garant staat voor het bekende “freude am fahren” in de luxe middenklasse is er echter ook vaak een nadeel te bespeuren.

Deze week gaan we onze eerder genoemde ‘sneak preview’ onthullen!

Houd onze pagina de komende dagen dus goed in de gaten.

Zuinig rijden plus een groot vermogen, dat maakt de Golf een GT. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door een knap stukje techniek.

Raakt u geïnteresseerd in deze auto of heeft u een andere auto waar u naar op zoek bent, staan we altijd klaar voor u als leverancier van mobiliteit!

Autorijden staat voor vrijheid, de keuze die je maakt om je volgende bestemming te bereiken…
Als klant staat u centraal en wordt u voorzien van ons deskundig advies, samen zoeken we naar de beste combinatie binnen auto en klant!