Bmw 328 High Executive Grand Turismo

De grote onthulling….

Wij bieden u aan bij Auto Koolen

BMW 328 Grand Turismo High Executive aut. 2015 M uitgevoerd

Sportiviteit combineren met praktisch nut kan met deze prachtige Grand Turismo!

Waar de 3-serie van BMW al tientallen jaren garant staat voor het bekende “freude am fahren” in de luxe middenklasse is er echter ook vaak een nadeel te bespeuren.

Door de achterwielaandrijving en de plaatsing van het motorblok blinkt een 3-serie doorgaans niet uit in interieurruimte, zeker met betrekking tot de achterbank. Enkele jaren geleden kwam men met een oplossing, dit in de vorm van de 3-serie Grand Turismo! Alle sportieve rij aspecten bleven behouden enkel de wielbasis van de auto werd dusdanig verlengd dat men een enorme binnenruimte verkreeg. Deze verlenging werd weer sportief ogend gemaakt door de daklijn als een coupe te laten aflopen.

Het rijden is nog steeds een feest, alle aspecten wat een BMW een BMW maakt zijn behouden. De souplesse van de motor en versnellingsbak zijn perfect op elkaar afgestemd, of u nu kiest voor comfortabel of sportief rijden! Een van de vele opties op deze auto is het instelbare M-onderstel, via deze optie kan u tijdens het rijden afstemmen op comfortabele of sportieve demping en wegligging.

Het mooie aan deze specifieke auto is dat hij voorzien is van alle kloppende opties, de combinatie van de aandrijflijn met het M-uiterlijk als ook het luxe interieur is een echte voltreffer. Kom gerust eens kijken bij ons en laat u overtuigen van het kloppende geheel!

Onderstaand treft u een aantal opties waar deze auto over beschikt:

-Saphierzwart metallic
-Zwart lederen Dakota interieur
-Multifunctioneel stuurwiel
-19 inch M sterspaak velgenset
-Automatische sporttransmissie met stuurschakeling
-Adaptief M onderstel
-Achteruitrijcamera
-Glazen panorama dak
-Extra getint glas achter
-Automatisch dimmende binnen-en buitenspiegel bestuurderszijde
-Sportstoelen
-Elektrisch verwarmde voorstoelen
-Park distance control voor en achter (PDC)
-Regen en lichtsensor
-Xenon lampen voor dim-en grootlicht
-Adaptieve bochtverlichting
-Automatische airconditioning
-Cruise control
-High beam assistant
-Active Protection
-Driving assistant
-Navigatiesysteem Professional
-BMW head up Display

Totale nieuwwaarde bedroeg ongeveer € 74.000,-

Oorspronkelijk is deze auto zijn leven begonnen in België, daar is door een simpele kettingbreuk van de oliepomp de oliedruk tijdens het rijden weggevallen. De vorige eigenaar dacht nog even te kunnen doorrijden alvorens de afslag te nemen. Na het nemen van de afslag heeft de motor de geest gegeven en hebben wij de auto gekocht en ingevoerd. Doordat wij ook een garagebedrijf zijn hebben we een revisiemotor aangeschaft en deze ingebouwd. De motor is dus letterlijk nieuw en de ketting van de oliepomp is door BMW verbeterd! In tegenstelling tot Duits geïmporteerde auto’s is men in België verplicht te verkopen met een Carpass, dit kan u vergelijken met de “nationale auto pas” hier in Nederland. De kilometerstand is dus aan te tonen en alle rekeningen van de nieuwe motor zijn in ons bezit.

Wij leveren u de auto inclusief 6 maanden garantie!